Ørbæk bryggeri:

Med hjerte for naturen og øye for kvalitet.

– Vi brygger og produserer ut fra den overbevisning at den beste smak får vi ved å benytte de beste råvarer, sier Nicolai Rømer, daglig leder i Ørbæk Bryggeri.

Ørbæk bryggeri har blitt et av de ledende økologiske bryggerier i Norden. De leverer et stort spekter med produkter, fra whisky og øl til brus og smoothies. Stadig er nye smaker under utvikling.  Og alt blir basert på naturlige økologiske råvarer.

– Vi mener at det vi putter i munnen skal være av beste kvalitet, ikke fullt av sporbare pesticider og andre kjemiske stoffer. Disse stoffene skader så vel mennesker som naturen, sier Nicolai.

Han er opptatt av at vi må bevare balansen i naturen for våre barn som skal overta denne jorden.

– Vi ønsker ikke å bruke råvarer som er produsert på en måte som forurenser våre sjøer eller grunnvann.

Historien om bryggeriet

 

I 1996 overtok Niels og Nicolai Rømer Ørbæk bryggeri. Året etter startet de produksjon av økologisk brus under merkenavnet Naturfrisk. I 2001 gjenopptok de ølproduksjonen på bryggeriet, men denne gangen med økologisk øl. Brown Ale kom på gaten i 2002 og vant gullmedalje samme år.

– Vi ønsker at Ørbæk Bryggeri skal være kjent som et nyskapende bryggeri, og derfor utvikler vi stadig nye øltyper og andre drikker, forteller Nicolai.

2005 ble bryggeriet utvidet med et stort moderne tilbygg og nye produksjonslinjer.

Naturfrisk, ekte smak

Naturfrisk er merkenavnet på Ørbæk bryggeri sitt utvalg av brus og juice. Konseptet er at produktene skal være helt naturlige og av høyeste kvalitet. Det betyr at de ikke er tilsatt konserveringsmidler, kunstige fargestoffer og aromaer.

Produktene eksporteres til flere land. De blir mye brukt på cafeer og restauranter, på arrangementer men også i private hjem.

Siden produktene fra Ørbæk Bryggeri er et naturprodukt kan smak og farge variere, og rester av fruktkjøtt kan ligge i bunnen.