Gelatin 210 Bloom
BRUK
Gelatin brukes i desserter, gelé, gummigodteri, marshmallows eller kokosboller. Gelatin brukes også i produksjon av eddik, øl, vin eller juice.
BRUK
Dosering: ca, 20 g gelatin i 5 dl vann;
Alternativ 1: Bland 20 g gelatin med 6 ss vann i en liten kjele. Rør om og la det stå i 10 minutter. Varmes opp mens du rører til alt er løst opp. Må ikke kokes! Kjøles litt ned og brukes ned etter valgt oppskrift.
Alternativ 2: Bland 20 g gelatin med 500 ml varmt vann og rør til alt er løst opp.
NB! Kan ikke brukes med rå ananas- eller kiwisaft.
Gelatin, 1 kg, økologisk
Gelatin er et protein som er utvunnet fra blant annet hud, knokler eller sener fra dyr.
På lager
Er du bedriftskunde må du logge inn eller registrere ditt foretak for å kjøpe dette produktet. Er du privatkunde, finner du produktet på www.okoland.no
per 100 g/ml
Energi 1430.0 kj / 341.0 kcalFett 1.0 g> Hvorav mettet 0.0 gkarbohydrater 0.0 g> Hvorav sukkerarter 0.0 gFiber 0.0 gProtein 84.0 gSalt 1.0 g
Ingredienser
Svor av svin* *økologisk
Kan inneholde spor av: Gluten, Soya, Nøtter, Selleri, Sennep
Oppbevaring
Oppbevares kjølig, tørt og borte fra direkte sollys