Økologisk grossist for hele Norge

Om oss

Norganic ble etablert i 2002. Vår visjon er gjennom vår virksomhet å bidra til en mer bærekraftig og økologisk morgendag.  Vi gjør det enkelt å velge økologisk, enten du driver butikk, kantine, bakeri eller produserer mat.  Gjennom 20 år som distributør av økologiske og bærekraftige produkter er vi ledende i vår bransje i Norge, og vi har et stort nettverk med samarbeidspartnere i alle verdensdeler.

Alle våre kunder, store og små, kan handle produkter hos oss til konkurransedyktige priser og få rask levering over hele Norge. 

Med nære og gode relasjoner til våre kunder har vi siden starten vært den foretrukne leverandøren.  Vi skal alltid være best på utvalg, kvalitet og service!

 

Starten vår

Norganic ble etablert av Tore Breiland og med hans personlig og ekte engasjement har bedriften vår blitt bygget opp stein for stein siden oppstarten, fra et titalls produkter i starten til et bredt sortiment på nesten 2000 varelinjer i dag. Gjennom å være engasjert og lytte til våre kunder har vi i dag kunder som har vært med oss i nesten 20 år, samtidig som vårt rennommé selvsagt også bidrar til en jevn og kjekk vekst i kundemassen.

Norganic ble kåret til gasellebedrift flere år på rad. Første gang var i 2010 og etter hvert seks ganger til.  Vi er derfor en trygg, lojal og viktig samarbeidspartner, ikke bare en leverandør.

 

Kåret til årets økologiske leverandør

I 2013 fikk vi prisen som Årets økologiske leverandør i Norge. Juryens begrunnelse var at Norganic har hatt en betydelig innvirkning på veksten i salget av økologiske varer i landet gjennom profesjonelle produktleveranser av norske, så vel som utenlandske varer.  I ettertid har vi også vært nominert flere ganger til det samme.

 
 
Stort vareutvalg

Å vokse så betydelig som vi har gjort gir jo selvsagt noen utfordringer.  Større vareutvalg, som stadig øker, har kommet naturlig som en følge av at vi lytter til våre kunder.  Det følger også med endrete behov for fasiliteter og lager.   Siden 2014 har vi vært lokalisert med et tilpasset kontor- og lagerbygg i Klepp kommune.  Dette bygget vi selv og var i 2014 egentlig altfor stort med sine 2000 kvm.  Nå, noen år senere, utvider vi med
nye 650 kvadratmeter.  Vi er takknemlige som har kunder som bidrar til slik stor vekst.

I dag har Norganic moderne og effektive drifts- og administrasjonssystemer. Dette er løsninger som også kommer våre kunder til gode ved
brukervennlige nettbutikker og rask distribusjon.  Våre produkter skal alltid ut til kundene på raskeste og tryggeste måte.  Vi er stolte av varene våre og de blir derfor pakket og sendt med stor omtanke og profesjonalitet.

Vi kan ikke snakke om vårt vareutvalg uten å nevne Manna, et av de mest populære varemerkene innen økologisk mat i Norge. Dette er Norganic sitt eget varemerke.  Manna blir utviklet og produsert sammen med lokale samarbeidspartnere. En betydelig del av produksjonen av Manna-produktene blir gjort hos Sandnes Pro-Service som er en produksjonsbedrift med fokus på å skape muligheter uavhengig av forutsetninger.

Kortreiste produkter har hatt mye fokus i Norge, men dessverre er den økologiske produksjonen i Norge så lav at det ikke lar seg gjøre å basere seg kun på norske råvarer. Transport og miljøregnskap er derfor et viktig fokusområde hos oss.  Vi må derfor nevne at vi er Miljøfyrtårn sertifisert.  Det har vi vært siden 2017.

Miljø og bærekraft er viktig for oss. Vi er derfor svært nøye med å føre et best mulig miljøregnskap. Maten har brukt store ressurser på å gro frem og bli transportert til oss. Det gjøres derfor nøye vurderinger i forhold til bruk av emballasje og innhold.  Vi tar hensyn til holdbarhet av
produktene, samt at vi ønsker minst mulig CO2 avtrykk på miljøet.
  Du skal stole på at vi tar de riktige miljøvalgene.

 

Lyst til å bli bedre kjent med oss?

Ekte mennesker, ekte varer – Det er oss det.  Alle våre medarbeidere har stor kunnskap og engasjement som vi gjerne deler med våre kunder.  Vi brenner for en bedre økologisk hverdag for alle, og vi ønsker at flere skal dele dette med oss.

Har du som oss et fokus på mat uten sprøytemidler og kunstige tilsetningsstoffer?  Flere forbrukere finner ut at det ikke er likegyldig hva de putter i seg. Kroppen trenger viktige vitaminer og mineraler for å fungere optimalt. Stadig flere ønsker samtidig å ta vare på miljøet ved å kjøpe økologiske varer.  Da er det enkelt å velge Norganic som din foretrukne leverandør.

Du er velkommen til å samarbeide med oss, enten som leverandør eller kunde.  Ikke nøl med å kontakte oss om det er noe du lurer på.