Kokossukkeret lages av nektaren til blomstene som kommer på kokosnøttpalmen. Nektaren kokes på svak varme slik at den danner sukkerkrystaller. Det gir et sukker som er mykere enn hvitt sukker. Med sin fine karamellaktige smak er det et ideelt alternativt søtningsmiddel.
Mange foretrekker kokossukker fordi det har en lavere glykemisk indeks enn vanlig hvitt sukker
BRUK
Brukes til å søte varme drikker eller cocktailer. Siden brennpunktet til kokossukker er veldig høyt og smeltepunktet lavt, passer det godt til varme desserter, sauser, marinader og dressing. Det er også godt til alt du ville brukt vanlig sukker til.
VITAMINER OG MINERALER
Kokossukker inneholder en rekke vitaminer, mineraler og næringsstoffer, for eksempel kalium, sink, jern og vitamin B1, B2, B3 og B6.
Kokosblomstsukker, 25 kg, m/avgift, økologisk
Kokosblomstsukker er et godt og sunt alternativ til hvitt raffinert sukker. Kokosblomstsukker lages av nektaren til blomstene som vokser på kokosnøttpalmen.
På lager
Er du bedriftskunde må du logge inn eller registrere ditt foretak for å kjøpe dette produktet. Er du privatkunde, finner du produktet på www.okoland.no
per 100 g/ml
Energi 1570.0 kj / 375.0 kcalFett 0.0 g> Hvorav mettet 0.0 gkarbohydrater 100.0 g> Hvorav sukkerarter 75.0 gFiber 1.4 gProtein 0.0 gSalt 0.0 g
Ingredienser
Kokosblomstsukker* *økologisk