Havregryn varmebehandles før de tørkes og valses for at ikke fettsyrene skal harskne.
BRUK
Havregryn brukes i frokostblandinger, til grøt og i bakverk.
VITAMINER OG MINERALER
Havregryn er rik på fiber, jern, sink, magnesium, E-vitamin, vitamin B1 og flerumettede fettsyrer.
TILBEREDNING
Havregrøt, 1 porsjon: Kok opp 1,5 dl. havregryn, 1,5 dl vann og 1,5 dl melk. Tilsett litt salt. La grøten småkoke i ca. 3 minutter. Melken kan erstattes med vann om ønskelig. Serveres gjerne med smakfullt tilbehør som bær eller tørket frukt.
Havregryn, store, 20 kg, økologisk
Store havregryn fra Norge.
På lager
Er du bedriftskunde må du logge inn eller registrere ditt foretak for å kjøpe dette produktet. Er du privatkunde, finner du produktet på www.okoland.no
per 100 g/ml
Energi 1540.0 kj / 365.0 kcalFett 6.6 g> Hvorav mettet 1.2 gkarbohydrater 62.0 g> Hvorav sukkerarter 1.0 gFiber 6.3 gProtein 11.0 gSalt 0.01 g
Ingredienser
Havregryn* *økologisk
Oppbevaring
tørt og kjølig