Havregryn varmebehandles før de tørkes og valses for at ikke fettsyrene skal harskne. Lettkokte havregryn blir delt før de valses.
BRUK
Havregryn brukes i frokostblandinger, til grøt og i bakverk.
VITAMINER OG MINERALER
Havregryn er rik på fiber, jern, sink, magnesium, E-vitamin, vitamin B1 og flerumettede fettsyrer.
Havregryn, lettkokte, 20 kg, økologisk
Lettkokte havregryn fra Norge
På lager
Er du bedriftskunde må du logge inn eller registrere ditt foretak for å kjøpe dette produktet. Er du privatkunde, finner du produktet på www.okoland.no
per 100 g/ml
Energi 1544.0 kj / 399.0 kcalFett 7.0 g> Hvorav mettet 1.2 gkarbohydrater 58.0 g> Hvorav sukkerarter 1.2 gFiber 10.0 gProtein 13.0 gSalt 0.0 g
Ingredienser
Havregryn* *økologisk
Oppbevaring
tørt og kjølig