Hvetemel er den mest brukte meltypen i Norge og det skyldes dens unike bakeegenskaper. Mengden glutenpoteiner i hveten og sammensetningen av disse sørger nemlig for at baksten stort sett allid blir både luftig og saftig når du baker med hvetemel.
BRUK
Siktet hvetemel brukes blant annet til å lage fin gjærbakst, pizza og kaker.
HELSE OG NÆRINGSSTOFFER
Siktet hvetemel inneholder blant annet kostfiber, jern, tiamin og riboflavin.
Hvetemel, siktet, 12,5 kg, økologisk, Gut Rosenkrantz
Siktet hvetemel er siktet mel av hvete som brukes i brød, kaker eller som fortykningsmiddel i supper og sauser.
På lager
Er du bedriftskunde må du logge inn eller registrere ditt foretak for å kjøpe dette produktet. Er du privatkunde, finner du produktet på www.okoland.no
per 100 g/ml
Energi 1415.0 kj / 337.0 kcalFett 1.1 g> Hvorav mettet 0.2 gkarbohydrater 70.7 g> Hvorav sukkerarter 0.7 gFiber 4.1 gProtein 10.4 gSalt 0.008 g
Ingredienser
Siktet hvete * *økologisk
Oppbevaring
Tørt og kjølig (5-15°C).