BRUK
Hirse er et godt alternativ til middagsris. Den passer til middagsretter, å lage grøt av eller i supper.
TILBEREDNING
4 porsjoner; 3 dl hirse, 6 dl vann. Skyll hirsen før den kokes opp og kokes i 35 til 40 minutter. Husk å røre av og til.
HELSE OG NÆRINGSSTOFFER
Hirse er rik på silisium, magnesium, fosfor, kalium, jern og fluor. Den brukes mye i glutenfrie produkter.
Hirse, hel, avskallet, 25 kg, økologisk
Hirse regnes som en av de eldste kornsortene vi har. Den er rik på mineraler og naturlig glutenfri. Europeisk opprinnelse
På lager
Er du bedriftskunde må du logge inn eller registrere ditt foretak for å kjøpe dette produktet. Er du privatkunde, finner du produktet på www.okoland.no
per 100 g/ml
Energi 1481.0 kj / 350.0 kcalFett 3.9 g> Hvorav mettet 0.9 gkarbohydrater 68.8 g> Hvorav sukkerarter 1.4 gFiber 3.8 gProtein 9.8 gSalt 0.1 g
Ingredienser
Hirse* *økologisk
Kan inneholde spor av: Gluten, Soya